HomeContact

Echte Bouwers

BlinQers zijn zelfstandige professionals, betrokken en met een eigentijdse visie op hun vak. Daadkrachtige bouwers die toegevoegde waarde leveren en in te zetten zijn bij uiteenlopende bedrijven en in verschillende rollen. Geen ingewikkelde powerpoints of ‘mooie praatjes’, maar juist een praktisch advies, concreet stappenplan en bovenal zelf de handen uit de mouwen om de implementatie in goede banen te leiden. Bergen werk worden verzet, alltijd vanuit de gedachte dat organisatie, afdeling of team er daarna zelf mee verder kan. Een mooi en natuurlijk moment om door te gaan naar de volgende klus.

Eerst de mensen dan het werk, daar geloven wij in bij BlinQ. Mensen vormen het hart van een organisatie. Zij geven het kleur en identiteit en zijn de belangrijkste schakel tot succes. Een netwerkconcept zoals BlinQ valt en staat met de juiste mensen. Alles draait om vertrouwen en toegevoegde waarde. BlinQers werken graag samen en schakelen waar nodig de hulp in van een collega. We versterken elkaar door gebuik te maken van elkaars kennis en expertise. Zo kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn. 

BlinQ is geen 'cv schuiver' of 'zoekmachine'. Matchen is mensenwerk en voor ons onlosmakelijk verbonden met persoonlijk contact. Zaken doen met BlinQ betekent dus samenwerken met Birgit, Jan, Marco, Wout-Jan of één van de andere BlinQers. 

Nieuws

26-11-2020

Nieuwe BlinQer Anne Visscher

We verwelkomen onze nieuwe collega BlinQer Anne Visscher! Officieel per 1 februari 2021 maar officieus gewoon per direct gestart :-) Voor een aantal BlinQers is Anne een oude bekende, want ook zij heeft eerder bij Deloitte gewerkt waarvan de laatste 2 jaar in Dublin. Nu weer terug in ons koude kikkerlandje en straks aan de slag op een mooie klus bij Sensire als projectleider van de integratiekalender. Ze moet nog even langs de fotgraaf en dan krijgt ze haar eigen BlinQ pagina op deze website. Welkom Anne, we zijn super blij met je komst! 
Lees meer…
6-10-2020

Tel je zegeningen

En dan besta je 10-jaar en heb je het allerleukste cadeautje van de wereld bedacht voor al je opdrachtgevers en dan slaat Corona toe. We zijn bouwers maar deze ellende in ons land is helaas niet zomaar opgebouwd. Jammer, maar we tellen onze zegeningen want we zitten allemaal vol in het werk en dat is zeker in deze tijd heel wat waard. Dus beste opdrachtgevers; dat cadaeutje volgt gewoon op een later moment want wat in een goed vat zit...
Lees meer…
1-07-2020

Hoera! 10 jaar Doeners met Denkkracht!

Woowwwww 10 jaar BlinQ! Gestart met 4 en inmiddels met 17 enthousiaste BlinQers die in die 10 jaar voor ruim 70 verschillende opdrachtgevers aan meer dan 100 opdrachten hun steentje hebben bijgedragen!
Archief