HomeContact

Kracht van BlinQ

Samenwerken betekent voor ons dat we kunnen terugvallen op een professionele collegiale achterban. Door het delen van visie, kennis en kunde zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Door gebruik te maken van elkaars kennis en expertise kunnen we onze klanten namelijk nog beter helpen bij het oplossen van hun financiële- en bedrijfsvoeringvraagstukken. Samenwerken betekent dus elkaar versterken.

Samenwerken betekent voor ons ook dat je iets voor elkaar over hebt. In goede en in minder goede tijden. Om uiting te geven aan die solidariteitsgedachte hebben we de Stichting BlinQers opgericht. Alle BlinQers dragen een vast percentage van hun omzet af aan de stichting. Mocht een aangesloten BlinQer langer dan een bepaalde tijd geen opdracht hebben dan kan hij of zij vanuit een soort fondsgedachte een beroep doen op de stichting. Uiteraard stellen we met elkaar alles in het werk om voor onze collega BlinQer weer een nieuwe uitdagende klus te vinden.

Dat is nou precies de kracht van BlinQ.

Nieuws

26-11-2020

Nieuwe BlinQer Anne Visscher

We verwelkomen onze nieuwe collega BlinQer Anne Visscher! Officieel per 1 februari 2021 maar officieus gewoon per direct gestart :-) Voor een aantal BlinQers is Anne een oude bekende, want ook zij heeft eerder bij Deloitte gewerkt waarvan de laatste 2 jaar in Dublin. Nu weer terug in ons koude kikkerlandje en straks aan de slag op een mooie klus bij Sensire als projectleider van de integratiekalender. Ze moet nog even langs de fotgraaf en dan krijgt ze haar eigen BlinQ pagina op deze website. Welkom Anne, we zijn super blij met je komst! 
Lees meer…
6-10-2020

Tel je zegeningen

En dan besta je 10-jaar en heb je het allerleukste cadeautje van de wereld bedacht voor al je opdrachtgevers en dan slaat Corona toe. We zijn bouwers maar deze ellende in ons land is helaas niet zomaar opgebouwd. Jammer, maar we tellen onze zegeningen want we zitten allemaal vol in het werk en dat is zeker in deze tijd heel wat waard. Dus beste opdrachtgevers; dat cadaeutje volgt gewoon op een later moment want wat in een goed vat zit...
Lees meer…
1-07-2020

Hoera! 10 jaar Doeners met Denkkracht!

Woowwwww 10 jaar BlinQ! Gestart met 4 en inmiddels met 17 enthousiaste BlinQers die in die 10 jaar voor ruim 70 verschillende opdrachtgevers aan meer dan 100 opdrachten hun steentje hebben bijgedragen!
Archief