HomeContact

Kracht van BlinQ

Samenwerken betekent voor ons dat we kunnen terugvallen op een professionele collegiale achterban. Door het delen van visie, kennis en kunde zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Door gebruik te maken van elkaars kennis en expertise kunnen we onze klanten namelijk nog beter helpen bij het oplossen van hun financiële- en bedrijfsvoeringvraagstukken. Samenwerken betekent dus elkaar versterken.

Samenwerken betekent voor ons ook dat je iets voor elkaar over hebt. In goede en in minder goede tijden. Om uiting te geven aan die solidariteitsgedachte hebben we de Stichting BlinQers opgericht. Alle BlinQers dragen een vast percentage van hun omzet af aan de stichting. Mocht een aangesloten BlinQer langer dan een bepaalde tijd geen opdracht hebben dan kan hij of zij vanuit een soort fondsgedachte een beroep doen op de stichting. Uiteraard stellen we met elkaar alles in het werk om voor onze collega BlinQer weer een nieuwe uitdagende klus te vinden.

Dat is nou precies de kracht van BlinQ.

Nieuws

1-07-2020

Hoera! 10 jaar Doeners met Denkkracht!

Woowwwww 10 jaar BlinQ! Gestart met 4 en inmiddels met 17 enthousiaste BlinQers die in die 10 jaar voor ruim 70 verschillende opdrachtgevers aan meer dan 100 opdrachten hun steentje hebben bijgedragen!
29-06-2020

BlinQdag 2020

Na een aantal, overigens erg leuke en gezellige, online BlinQ bijeenkomsten vanwege Corona hadden we afgelopen week de jaarlijkse BlinQ bijeenkomst met een corona-proof prgramma. Dit jaar puik georganiseerd door Willem & Nick en (dus) gehouden in het mooie Twentse land ;-)
Lees meer…
25-05-2020

Nieuwe collega BlinQer erbij!

We hebben een nieuwe collega BlinQer die onze gelederen is komen versterken: Met zijn accountancy achtergrond en profit ervaring is Edwin Brinkman een mooie aanvulling op ons team. Dat hij van meer markten thuis is blijkt wel, hij is inmiddels als interim business controller aan de slag bij het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.Welkom Edwin en heel veel plezier bij BlinQ!
Lees meer…
Archief