HomeContact

Interim & Advies

Als opdrachtgever wil je de beste oplossing voor je probleem. Een praktisch ingestelde professional met gedegen vakkennis en een bewezen staat van dienst. Van overbrugging tot verbetertraject, van ondersteuner tot manager, van adviseur tot sparringpartner; bij BlinQ is alles (in)gericht op het realiseren van de meest perfecte match. Op het juiste moment, voor het juiste onderwerp, de juiste persoon. Iemand met precies het goede profiel die een oplossing biedt én ook realiseert die naadloos aansluit bij de problematiek. Waar nodig schakelen we de hulp in van andere BlinQers. Samen zijn we nu eenmaal sterker dan alleen.

BlinQ biedt opdrachtgevers toegevoegde waarde door de voordelen van een professionele organisatie te combineren met de flexibiliteit, motivatie én het scherpe tarief van een zelfstandig ondernemer.

Dat is waar wij in uitBlinQen!

Nieuws

26-11-2020

Nieuwe BlinQer Anne Visscher

We verwelkomen onze nieuwe collega BlinQer Anne Visscher! Officieel per 1 februari 2021 maar officieus gewoon per direct gestart :-) Voor een aantal BlinQers is Anne een oude bekende, want ook zij heeft eerder bij Deloitte gewerkt waarvan de laatste 2 jaar in Dublin. Nu weer terug in ons koude kikkerlandje en straks aan de slag op een mooie klus bij Sensire als projectleider van de integratiekalender. Ze moet nog even langs de fotgraaf en dan krijgt ze haar eigen BlinQ pagina op deze website. Welkom Anne, we zijn super blij met je komst! 
Lees meer…
6-10-2020

Tel je zegeningen

En dan besta je 10-jaar en heb je het allerleukste cadeautje van de wereld bedacht voor al je opdrachtgevers en dan slaat Corona toe. We zijn bouwers maar deze ellende in ons land is helaas niet zomaar opgebouwd. Jammer, maar we tellen onze zegeningen want we zitten allemaal vol in het werk en dat is zeker in deze tijd heel wat waard. Dus beste opdrachtgevers; dat cadaeutje volgt gewoon op een later moment want wat in een goed vat zit...
Lees meer…
1-07-2020

Hoera! 10 jaar Doeners met Denkkracht!

Woowwwww 10 jaar BlinQ! Gestart met 4 en inmiddels met 17 enthousiaste BlinQers die in die 10 jaar voor ruim 70 verschillende opdrachtgevers aan meer dan 100 opdrachten hun steentje hebben bijgedragen!
Archief