HomeContact

Interim & Advies

Als opdrachtgever wil je de beste oplossing voor je probleem. Een praktisch ingestelde professional met gedegen vakkennis en een bewezen staat van dienst. Van overbrugging tot verbetertraject, van ondersteuner tot manager, van adviseur tot sparringpartner; bij BlinQ is alles (in)gericht op het realiseren van de meest perfecte match. Op het juiste moment, voor het juiste onderwerp, de juiste persoon. Iemand met precies het goede profiel die een oplossing biedt én ook realiseert die naadloos aansluit bij de problematiek. Waar nodig schakelen we de hulp in van andere BlinQers. Samen zijn we nu eenmaal sterker dan alleen.

BlinQ biedt opdrachtgevers toegevoegde waarde door de voordelen van een professionele organisatie te combineren met de flexibiliteit, motivatie én het scherpe tarief van een zelfstandig ondernemer.

Dat is waar wij in uitBlinQen!Nieuws

1-07-2020

Hoera! 10 jaar Doeners met Denkkracht!

Woowwwww 10 jaar BlinQ! Gestart met 4 en inmiddels met 17 enthousiaste BlinQers die in die 10 jaar voor ruim 70 verschillende opdrachtgevers aan meer dan 100 opdrachten hun steentje hebben bijgedragen!
29-06-2020

BlinQdag 2020

Na een aantal, overigens erg leuke en gezellige, online BlinQ bijeenkomsten vanwege Corona hadden we afgelopen week de jaarlijkse BlinQ bijeenkomst met een corona-proof prgramma. Dit jaar puik georganiseerd door Willem & Nick en (dus) gehouden in het mooie Twentse land ;-)
Lees meer…
25-05-2020

Nieuwe collega BlinQer erbij!

We hebben een nieuwe collega BlinQer die onze gelederen is komen versterken: Met zijn accountancy achtergrond en profit ervaring is Edwin Brinkman een mooie aanvulling op ons team. Dat hij van meer markten thuis is blijkt wel, hij is inmiddels als interim business controller aan de slag bij het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.Welkom Edwin en heel veel plezier bij BlinQ!
Lees meer…
Archief