HomeContact

Mooi, mooier, mooist...

30-12-2021 18:22 Alweer (bijna) een jaar voorbij...waar blijft de tijd! Een veelbewogen jaar waarbij we als BlinQers voornamelijk op afstand hebben samengewerkt. Hard gewerkt. Heel hard gewerkt. Met een productiviteit waar ze bij Deloitte jaloers op zouden zijn ;-)

Mooi al die uren maar veel mooier is dat onze opdrachtgevers zo verschrikkelijk blij met ons zijn! Opdrachten worden verlengd, viavia krijgen we het ene verzoek na het andere en steeds opnieuw is het puzzelen met onze beschikbaarheid om onze trouwe (én nieuwe) opdrachtgevers te kunnen helpen met hun vraagstukken. 

Maar het mooiste is toch wel dat onze samenwerking nog steeds net zo BlinQend is als bij de start ruim 10 jaar geleden. Inmiddels met z'n 18-en (en dat zonder groeidoelstelling ;-)) en nog steeds dat goede, warme gevoel van op elkaar kunnen bouwen en terugvallen, van vreugde en verdriet, van delen is vermenigvuldigen en van zelfstandig maar niet alleen. Het blijft een groot goed om met deze geweldige collega's op deze manier te mogen samenwerken. Jaar in, jaar uit. Count your blessings, nou dit is er 1♥

Nieuws

30-12-2021

Mooi, mooier, mooist...

Alweer (bijna) een jaar voorbij...waar blijft de tijd! Een veelbewogen jaar waarbij we als BlinQers voornamelijk op afstand hebben samengewerkt. Hard gewerkt. Heel hard gewerkt. Met een productiviteit waar ze bij Deloitte jaloers op zouden zijn ;-)
Lees meer…
15-12-2021

BlinQ Kerstdiner 2021

Wat een geluk dat we ons BlinQ Kerstdiner sinds jaar en dag niet de week voor kerst doen maar de week daarvoor. Niet vanwege een mogelijke lockdown maar vanwege alle drukte die je in een week als deze altijd al hebt. Nu kwam het extra van pas want zo konden we, getest en wel, toch met z'n allen aan de kerstdis zitten. Op een prachtige locatie, door Eef geregeld heerlijk dinner en helemaal compleet. Dat is een extra toost waard!
Lees meer…
30-06-2021

BlinQ-dag 2021

Al 10 jaar is onze BlinQ-dag in juni. Sinds Corona zijn we extra blij dat we voor die maand gekozen hebben. Dus konden we ook dit jaar een super toffe, gezellige en actieve dag organiseren! Niet helemaal compleet want 2 BlinQers stonden op het punt om (weer) vader te worden en dat is natuurlijk net ff wat belangrijker dan je collega's ;-)
Lees meer…
Archief