HomeContact

BlinQdag 2020

29-06-2020 15:00 Na een aantal, overigens erg leuke en gezellige, online BlinQ bijeenkomsten vanwege Corona hadden we afgelopen week de jaarlijkse BlinQ bijeenkomst met een corona-proof prgramma. Dit jaar puik georganiseerd door Willem & Nick en (dus) gehouden in het mooie Twentse land ;-)

Gestart werd natuurlijk met koffie en krentewegge en aansluitend een audiotour door het Rijksmuseum in Enschede waar Willem op dit moment een opdracht doet. Erg leuk! Daarna richting Denekamp waar we bij de Watermolen heerlijk buiten op het terras de lunch genuttigd hebben. Daar was het ook tijd voor het verdelen van de super toffe jubileumcadeautjes bestemd voor al onze opdrachtgevers. DankzijAan hen ontlenen we ons bestaandsrecht en zitten we al 10 jaar vol in het werk!

Na de lunch richting Ootmarsum voor een oerhollandsche trekkertocht! Op een oldtimer lekker toeren door het Twentsche land, wat wil een mens nog meer :-) Nog een potje klootschieten onder leiding van jeugdkampioen klootschieten en toen aan de borrel die doorliep in een overheerlijke BBQ. Wat fijn om met deze geweldige groep mensen te mogen samenwerken én op een dag als deze samen te zijn!

Nieuws

26-11-2020

Nieuwe BlinQer Anne Visscher

We verwelkomen onze nieuwe collega BlinQer Anne Visscher! Officieel per 1 februari 2021 maar officieus gewoon per direct gestart :-) Voor een aantal BlinQers is Anne een oude bekende, want ook zij heeft eerder bij Deloitte gewerkt waarvan de laatste 2 jaar in Dublin. Nu weer terug in ons koude kikkerlandje en straks aan de slag op een mooie klus bij Sensire als projectleider van de integratiekalender. Ze moet nog even langs de fotgraaf en dan krijgt ze haar eigen BlinQ pagina op deze website. Welkom Anne, we zijn super blij met je komst! 
Lees meer…
6-10-2020

Tel je zegeningen

En dan besta je 10-jaar en heb je het allerleukste cadeautje van de wereld bedacht voor al je opdrachtgevers en dan slaat Corona toe. We zijn bouwers maar deze ellende in ons land is helaas niet zomaar opgebouwd. Jammer, maar we tellen onze zegeningen want we zitten allemaal vol in het werk en dat is zeker in deze tijd heel wat waard. Dus beste opdrachtgevers; dat cadaeutje volgt gewoon op een later moment want wat in een goed vat zit...
Lees meer…
1-07-2020

Hoera! 10 jaar Doeners met Denkkracht!

Woowwwww 10 jaar BlinQ! Gestart met 4 en inmiddels met 17 enthousiaste BlinQers die in die 10 jaar voor ruim 70 verschillende opdrachtgevers aan meer dan 100 opdrachten hun steentje hebben bijgedragen!
Archief