HomeContact

BlinQdag 2020

29-06-2020 15:00 Na een aantal, overigens erg leuke en gezellige, online BlinQ bijeenkomsten vanwege Corona hadden we afgelopen week de jaarlijkse BlinQ bijeenkomst met een corona-proof prgramma. Dit jaar puik georganiseerd door Willem & Nick en (dus) gehouden in het mooie Twentse land ;-)

Gestart werd natuurlijk met koffie en krentewegge en aansluitend een audiotour door het Rijksmuseum in Enschede waar Willem op dit moment een opdracht doet. Erg leuk! Daarna richting Denekamp waar we bij de Watermolen heerlijk buiten op het terras de lunch genuttigd hebben. Daar was het ook tijd voor het verdelen van de super toffe jubileumcadeautjes bestemd voor al onze opdrachtgevers. DankzijAan hen ontlenen we ons bestaandsrecht en zitten we al 10 jaar vol in het werk!

Na de lunch richting Ootmarsum voor een oerhollandsche trekkertocht! Op een oldtimer lekker toeren door het Twentsche land, wat wil een mens nog meer :-) Nog een potje klootschieten onder leiding van jeugdkampioen klootschieten en toen aan de borrel die doorliep in een overheerlijke BBQ. Wat fijn om met deze geweldige groep mensen te mogen samenwerken én op een dag als deze samen te zijn!

Nieuws

1-07-2020

Hoera! 10 jaar Doeners met Denkkracht!

Woowwwww 10 jaar BlinQ! Gestart met 4 en inmiddels met 17 enthousiaste BlinQers die in die 10 jaar voor ruim 70 verschillende opdrachtgevers aan meer dan 100 opdrachten hun steentje hebben bijgedragen!
29-06-2020

BlinQdag 2020

Na een aantal, overigens erg leuke en gezellige, online BlinQ bijeenkomsten vanwege Corona hadden we afgelopen week de jaarlijkse BlinQ bijeenkomst met een corona-proof prgramma. Dit jaar puik georganiseerd door Willem & Nick en (dus) gehouden in het mooie Twentse land ;-)
Lees meer…
25-05-2020

Nieuwe collega BlinQer erbij!

We hebben een nieuwe collega BlinQer die onze gelederen is komen versterken: Met zijn accountancy achtergrond en profit ervaring is Edwin Brinkman een mooie aanvulling op ons team. Dat hij van meer markten thuis is blijkt wel, hij is inmiddels als interim business controller aan de slag bij het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.Welkom Edwin en heel veel plezier bij BlinQ!
Lees meer…
Archief