HomeContact

BlinQ-dag 2021

30-06-2021 16:56 Al 10 jaar is onze BlinQ-dag in juni. Sinds Corona zijn we extra blij dat we voor die maand gekozen hebben. Dus konden we ook dit jaar een super toffe, gezellige en actieve dag organiseren! Niet helemaal compleet want 2 BlinQers stonden op het punt om (weer) vader te worden en dat is natuurlijk net ff wat belangrijker dan je collega's ;-)

Gestart in de achtertuin bij Wout-Jan met koffie en krentewegge en toen met de zon op onze bol op de electrische scooters over de Veluwe crossen. Wat een feest! Onderweg een goedverzorgde pick-nick met streek lekkernijen en aan het eind van de middag weer terug naar de tuin van Wout-Jan voor borrel & overheerlijke BBQ.

Weer zo'n BlinQ dag met een gouden randje!


Nieuws

30-12-2021

Mooi, mooier, mooist...

Alweer (bijna) een jaar voorbij...waar blijft de tijd! Een veelbewogen jaar waarbij we als BlinQers voornamelijk op afstand hebben samengewerkt. Hard gewerkt. Heel hard gewerkt. Met een productiviteit waar ze bij Deloitte jaloers op zouden zijn ;-)
Lees meer…
15-12-2021

BlinQ Kerstdiner 2021

Wat een geluk dat we ons BlinQ Kerstdiner sinds jaar en dag niet de week voor kerst doen maar de week daarvoor. Niet vanwege een mogelijke lockdown maar vanwege alle drukte die je in een week als deze altijd al hebt. Nu kwam het extra van pas want zo konden we, getest en wel, toch met z'n allen aan de kerstdis zitten. Op een prachtige locatie, door Eef geregeld heerlijk dinner en helemaal compleet. Dat is een extra toost waard!
Lees meer…
30-06-2021

BlinQ-dag 2021

Al 10 jaar is onze BlinQ-dag in juni. Sinds Corona zijn we extra blij dat we voor die maand gekozen hebben. Dus konden we ook dit jaar een super toffe, gezellige en actieve dag organiseren! Niet helemaal compleet want 2 BlinQers stonden op het punt om (weer) vader te worden en dat is natuurlijk net ff wat belangrijker dan je collega's ;-)
Lees meer…
Archief