HomeContact

BlinQende oplossingen

Als opdrachtgever wil je de beste oplossing voor je probleem. Een praktisch ingestelde professional met gedegen vakkennis en een bewezen staat van dienst. Onze BlinQers zijn zelfstandige specialisten, betrokken en met een eigentijdse visie op hun vak. Stil voor stuk gewend om de handen uit de mouwen te steken. Geen ingewikkelde powerpoints of ‘mooie praatjes’, maar juist een praktisch advies, helder stappenplan en bovenal zelf de handen uit demouwen om de implementatie in goede banen te leiden. Waar nodig schakelen we de hulp in van andere BlinQers. Samen zijn we nu eenmaal sterker dan alleen.

Kwaliteiten

Bij BlinQ weten alle partijen vooraf wat ze kunnen verwachten en ook krijgen. Geen 10 pagina’s tellende offerte vol met wat we allemaal niet doen, maar een paar A4-tjes met concreet dat wat we wèl doen. Dat is wat je noemt een BlinQende oplossing!

Nieuws

1-07-2020

Hoera! 10 jaar Doeners met Denkkracht!

Woowwwww 10 jaar BlinQ! Gestart met 4 en inmiddels met 17 enthousiaste BlinQers die in die 10 jaar voor ruim 70 verschillende opdrachtgevers aan meer dan 100 opdrachten hun steentje hebben bijgedragen!
29-06-2020

BlinQdag 2020

Na een aantal, overigens erg leuke en gezellige, online BlinQ bijeenkomsten vanwege Corona hadden we afgelopen week de jaarlijkse BlinQ bijeenkomst met een corona-proof prgramma. Dit jaar puik georganiseerd door Willem & Nick en (dus) gehouden in het mooie Twentse land ;-)
Lees meer…
25-05-2020

Nieuwe collega BlinQer erbij!

We hebben een nieuwe collega BlinQer die onze gelederen is komen versterken: Met zijn accountancy achtergrond en profit ervaring is Edwin Brinkman een mooie aanvulling op ons team. Dat hij van meer markten thuis is blijkt wel, hij is inmiddels als interim business controller aan de slag bij het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.Welkom Edwin en heel veel plezier bij BlinQ!
Lees meer…
Archief