HomeContact

BlinQende oplossingen

Als opdrachtgever wil je de beste oplossing voor je probleem. Een praktisch ingestelde professional met gedegen vakkennis en een bewezen staat van dienst. Onze BlinQers zijn zelfstandige specialisten, betrokken en met een eigentijdse visie op hun vak. Stil voor stuk gewend om de handen uit de mouwen te steken. Geen ingewikkelde powerpoints of ‘mooie praatjes’, maar juist een praktisch advies, helder stappenplan en bovenal zelf de handen uit demouwen om de implementatie in goede banen te leiden. Waar nodig schakelen we de hulp in van andere BlinQers. Samen zijn we nu eenmaal sterker dan alleen.

Kwaliteiten

Bij BlinQ weten alle partijen vooraf wat ze kunnen verwachten en ook krijgen. Geen 10 pagina’s tellende offerte vol met wat we allemaal niet doen, maar een paar A4-tjes met concreet dat wat we wèl doen. Dat is wat je noemt een BlinQende oplossing!

Nieuws

26-11-2020

Nieuwe BlinQer Anne Visscher

We verwelkomen onze nieuwe collega BlinQer Anne Visscher! Officieel per 1 februari 2021 maar officieus gewoon per direct gestart :-) Voor een aantal BlinQers is Anne een oude bekende, want ook zij heeft eerder bij Deloitte gewerkt waarvan de laatste 2 jaar in Dublin. Nu weer terug in ons koude kikkerlandje en straks aan de slag op een mooie klus bij Sensire als projectleider van de integratiekalender. Ze moet nog even langs de fotgraaf en dan krijgt ze haar eigen BlinQ pagina op deze website. Welkom Anne, we zijn super blij met je komst! 
Lees meer…
6-10-2020

Tel je zegeningen

En dan besta je 10-jaar en heb je het allerleukste cadeautje van de wereld bedacht voor al je opdrachtgevers en dan slaat Corona toe. We zijn bouwers maar deze ellende in ons land is helaas niet zomaar opgebouwd. Jammer, maar we tellen onze zegeningen want we zitten allemaal vol in het werk en dat is zeker in deze tijd heel wat waard. Dus beste opdrachtgevers; dat cadaeutje volgt gewoon op een later moment want wat in een goed vat zit...
Lees meer…
1-07-2020

Hoera! 10 jaar Doeners met Denkkracht!

Woowwwww 10 jaar BlinQ! Gestart met 4 en inmiddels met 17 enthousiaste BlinQers die in die 10 jaar voor ruim 70 verschillende opdrachtgevers aan meer dan 100 opdrachten hun steentje hebben bijgedragen!
Archief