HomeContact

Hoe BlinQen wij uit

Eerst de mensen dan het werk, daar geloven wij in bij BlinQ. Mensen vormen 't hart van een organisatie. Zij geven 't kleur en identiteit en zijn de belangrijkste schakel tot succes. Een netwerkconcept zoals BlinQ valt en staat met de juiste mensen. Alles draait voor ons om vertrouwen en toegevoegde waarde. Wij zijn dan ook kritisch in met wie we samenwerken.

BlinQ is geen 'cv schuiver' of 'zoekmachine'; matchen is mensenwerk en voor ons onlosmakelijk verbonden met persoonlijk contact. Zaken doen met BlinQ betekent dus samenwerken met Birgit, Jan, Marco, Wout-Jan of één van de andere BlinQers. 

Kracht van BlinQ

Samenwerken betekent voor ons dat we kunnen terugvallen op een professionele collegiale achterban. Door het delen van visie, kennis en kunde zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Door gebruik te maken van elkaars kennis en expertise kunnen we onze klanten namelijk nog beter helpen bij het oplossen van hun financiële- en bedrijfsvoeringvraagstukken. Samenwerken betekent dus elkaar versterken. 

Samenwerken betekent voor ons ook dat je iets voor elkaar over hebt. In goede en in minder goede tijden. Om uiting te geven aan die solidariteitsgedachte hebben we de Stichting BlinQas opgericht. Alle BlinQers dragen elk kwartaal een vast percentage van hun omzet af aan de stichting. Mocht een aangesloten BlinQer langer dan een bepaalde tijd geen opdracht hebben dan kan hij of zij vanuit een soort fondsgedachte een beroep doen op de stichting. Uiteraard stellen we alles in het werk om voor onze collega BlinQer weer een nieuwe uitdagende klus te vinden. Dat is nou precies de kracht van BlinQ.

Nieuws

1-01-2019

Welkom Oude Nieuwe BlinQer

Vanaf vandaag mogen we officieel onze 1e oude nieuwe BlinQer welkom heten! Otto is BlinQer vanaf de start van BlinQ en heeft medio 2012 besloten om bij zijn toenmalige opdrachtgever, de gemeente Zwolle, in vaste dienst te gaan. Na ruim 6,5 jaar, 2 kinderen en een afgestudeerde vrouw met vaste baan verder, is het tijd om zijn weg als zelfstandige te vervolgen en uiteraard weer als BlinQer. Otto kan zo de draad oppakken want hij start direct op een klus bij de gemeente Veenendaal. Welkom terug Otto!
19-12-2018

Eindejaarsdiner 2018

Vandaag sluiten we met alle BlinQers het jaar 2018 af. We kijken onder het genot van een heerlijke maaltijd terug op een prachtig jaar waarin we bij een keur aan opdrachtgevers heel veel mooie dingen hebben kunnen doen. Het is ook een moment van bezinning; wat zijn we toch gezegend met deze mooie groep mensen. Harde werkers met hart voor hun opdrachtgevers én elkaar. Zelfstandig maar niet alleen, dat is en blijft de kracht van BlinQ. Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen!
Lees meer…
5-12-2018

Wie Zoet is, krijgt BlinQers...

Dozen vol met lekkernij, want wie zoet is krijgt BlinQers. En zoet zijn ze geweest het afgelopen jaar die collega's, relaties & opdrachtgevers van ons! Dus gingen alle BlinQers op pad om hen te voorzien van heerlijke Tony Chocolony Chocolade :-)
Lees meer…
Archief