HomeContact

Wie zijn Wij

BlinQers zijn zelfstandige specialisten, betrokken en met een eigentijdse visie op hun vak. Praktisch ingestelde professionals met gedegen vakkennis en een bewezen staat van dienst. Stuk voor stuk gewend om in verschillende rollen de handen uit de mouwen te steken. Geen ingewikkelde powerpoints of ‘mooie praatjes’, maar een praktisch advies, concreet plan van aanpak en bovenal zelf de handen uit de mouwen om de klus te klaren. Waar nuttig en/of nodig schakelen we de hulp in van een collega BlinQer; samen zijn we sterker dan alleen!

BlinQ biedt opdrachtgevers toegevoegde waarde door de voordelen van een professionele organisatie te combineren met de flexibiliteit, motivatie én het scherpe tarief van een zelfstandig ondernemer. 

Van overbrugging tot verbetertraject, van ondersteuner tot manager, van adviseur tot sparringpartner; bij BlinQ is alles (in)gericht op het realiseren van de meest perfecte match. Op het juiste moment, voor het juiste onderwerp, de juiste persoon. Iemand met precies het goede profiel die een oplossing biedt én ook realiseert die naadloos aansluit bij de problematiek. 

Dat is waar wij in uitBlinQen!

Nieuws

1-01-2019

Welkom Oude Nieuwe BlinQer

Vanaf vandaag mogen we officieel onze 1e oude nieuwe BlinQer welkom heten! Otto is BlinQer vanaf de start van BlinQ en heeft medio 2012 besloten om bij zijn toenmalige opdrachtgever, de gemeente Zwolle, in vaste dienst te gaan. Na ruim 6,5 jaar, 2 kinderen en een afgestudeerde vrouw met vaste baan verder, is het tijd om zijn weg als zelfstandige te vervolgen en uiteraard weer als BlinQer. Otto kan zo de draad oppakken want hij start direct op een klus bij de gemeente Veenendaal. Welkom terug Otto!
19-12-2018

Eindejaarsdiner 2018

Vandaag sluiten we met alle BlinQers het jaar 2018 af. We kijken onder het genot van een heerlijke maaltijd terug op een prachtig jaar waarin we bij een keur aan opdrachtgevers heel veel mooie dingen hebben kunnen doen. Het is ook een moment van bezinning; wat zijn we toch gezegend met deze mooie groep mensen. Harde werkers met hart voor hun opdrachtgevers én elkaar. Zelfstandig maar niet alleen, dat is en blijft de kracht van BlinQ. Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen!
Lees meer…
5-12-2018

Wie Zoet is, krijgt BlinQers...

Dozen vol met lekkernij, want wie zoet is krijgt BlinQers. En zoet zijn ze geweest het afgelopen jaar die collega's, relaties & opdrachtgevers van ons! Dus gingen alle BlinQers op pad om hen te voorzien van heerlijke Tony Chocolony Chocolade :-)
Lees meer…
Archief