HomeContact

Welkom Simon!

18-03-2020 20:24 Officieus vanaf 1 maart en officieel vanaf 1 april (geen grapje) versterkt Simon Lankhuijzen onze gelederen. Simon is voor een groot aantal BlinQers een 'oude bekende'. Hij werkte namelijk ook bij Deloitte in het regionale team van DMS. Simon is met zijn kennis en ervaring bij diverse organisaties in het lokaal bestuur en de non profit breed inzetbaar en levert toegevoegde waarde op et gebied van Planning & Control en het ontwikkelen en optimaliseren van managementinfo.

We kennen Simon als een proactieve, positief kritische collega. Een echte teamspeler die net als alle BlinQers graag de handen ut de mouwen steekt. Welkom Simon! Fijn dat er bent!

Nieuws

18-03-2020

Welkom Simon!

Officieus vanaf 1 maart en officieel vanaf 1 april (geen grapje) versterkt Simon Lankhuijzen onze gelederen. Simon is voor een groot aantal BlinQers een 'oude bekende'. Hij werkte namelijk ook bij Deloitte in het regionale team van DMS. Simon is met zijn kennis en ervaring bij diverse organisaties in het lokaal bestuur en de non profit breed inzetbaar en levert toegevoegde waarde op et gebied van Planning & Control en het ontwikkelen en optimaliseren van managementinfo.
Lees meer…
27-11-2019

De kunst van het zakelijk tekenen

De BlinQers volgden op 26 november 2019 de training 'Zakelijk Tekenen' gegeven door Josette Lieste van De Procespsecialisten. 
Lees meer…
3-07-2019

Jaarlijkse BlinQdag in stijl

Op 27 juni stond de jaarlijkse BlinQ-dag op het programma. Deze dag was mooi voor hetgeen op de planning stond, voorzorgsmaatregelen ihkv hitteplan waren reeds getroffen.
Lees meer…
Archief