HomeContact

Slippen in BlinQende 'botsautootjes'

21-03-2019 22:22 Op een zonnige voorjaarsmiddag hebben alle BlinQers zich verzameld in Nijverdal. Omdat de meesten van ons als interimmers de nodige kilometers onder de banden door laten rollen en omdat veiligheid een belangrijk ding is, staat er vandaag een (anti-)slipcursus op het programma van de maandelijkse BlinQ Meeting. Na een lekker bakkie koffie met Twentse Krentewegge krijgen we uitleg de instructeur over de do’s en don’ts in een slipsituatie.Als we bij de baan aankomen staan er 3 VW ups BlinQend op ons te wachten. Als een groep jonge honden worden de bolides enthousiast ‘aangevallen’ omdat iedereen heel graag de geleerde theorie in praktijk wil brengen. De adrenaline stijgt daarbij naar risicovolle niveaus en bij menigeen komt het vroegere gevoel van de botsautootjes op de kermis weer tot leven. Ondanks dat niet iedereen zich aan de instructies houdt kan er zeker wel geconstateerd worden dat dit een leerzame, nuttige en erg leuke training was. Wonder boven wonder zijn we er in geslaagd om de auto’s onbeschadigd terug te zetten. Traditioneel sluiten we een mooie middag af met borrel en bitterballen.

Nieuws

18-03-2020

Welkom Simon!

Officieus vanaf 1 maart en officieel vanaf 1 april (geen grapje) versterkt Simon Lankhuijzen onze gelederen. Simon is voor een groot aantal BlinQers een 'oude bekende'. Hij werkte namelijk ook bij Deloitte in het regionale team van DMS. Simon is met zijn kennis en ervaring bij diverse organisaties in het lokaal bestuur en de non profit breed inzetbaar en levert toegevoegde waarde op et gebied van Planning & Control en het ontwikkelen en optimaliseren van managementinfo.
Lees meer…
27-11-2019

De kunst van het zakelijk tekenen

De BlinQers volgden op 26 november 2019 de training 'Zakelijk Tekenen' gegeven door Josette Lieste van De Procespsecialisten. 
Lees meer…
3-07-2019

Jaarlijkse BlinQdag in stijl

Op 27 juni stond de jaarlijkse BlinQ-dag op het programma. Deze dag was mooi voor hetgeen op de planning stond, voorzorgsmaatregelen ihkv hitteplan waren reeds getroffen.
Lees meer…
Archief