HomeContact

Jaarlijkse BlinQdag in stijl

3-07-2019 12:45 Op 27 juni stond de jaarlijkse BlinQ-dag op het programma. Deze dag was mooi voor hetgeen op de planning stond, voorzorgsmaatregelen ihkv hitteplan waren reeds getroffen. We hebben verzameld bij een IJssalon in het centrum van Enschede. Het vervoermiddel waarmee we die middag op pad gaan is een electrische ‘loopfiets’. Hilariteit alom en iedereen kon, na een korte uitleg, als echte BlinQer diens lerend en aanpassingsvermogen in de praktijk brengen om hiermee goed en veilig vooruit te kunnen. De rit bracht ons, na een snelle lunch in Boekelo, bij de Grolsch brouwerij voor een rondleiding en aansluitend een proeverij. Volgens traditionele BlinQ gewoonte wordt de middag afgesloten met een borrel en bittergarnituur. De avond hebben we doorgebracht bij Holland Casino waar de één meer geluk had dan de ander. Marco had in elk geval de JACKPOT: die middag is hij opa geworden van een prachtige kleindochter! Al met al weer een fantastische dag om met elkaar op terug te kijken.
Nieuws

18-03-2020

Welkom Simon!

Officieus vanaf 1 maart en officieel vanaf 1 april (geen grapje) versterkt Simon Lankhuijzen onze gelederen. Simon is voor een groot aantal BlinQers een 'oude bekende'. Hij werkte namelijk ook bij Deloitte in het regionale team van DMS. Simon is met zijn kennis en ervaring bij diverse organisaties in het lokaal bestuur en de non profit breed inzetbaar en levert toegevoegde waarde op et gebied van Planning & Control en het ontwikkelen en optimaliseren van managementinfo.
Lees meer…
27-11-2019

De kunst van het zakelijk tekenen

De BlinQers volgden op 26 november 2019 de training 'Zakelijk Tekenen' gegeven door Josette Lieste van De Procespsecialisten. 
Lees meer…
3-07-2019

Jaarlijkse BlinQdag in stijl

Op 27 juni stond de jaarlijkse BlinQ-dag op het programma. Deze dag was mooi voor hetgeen op de planning stond, voorzorgsmaatregelen ihkv hitteplan waren reeds getroffen.
Lees meer…
Archief