HomeContact

Jaarlijkse BlinQdag in stijl

3-07-2019 12:45 Op 27 juni stond de jaarlijkse BlinQ-dag op het programma. Deze dag was mooi voor hetgeen op de planning stond, voorzorgsmaatregelen ihkv hitteplan waren reeds getroffen. We hebben verzameld bij een IJssalon in het centrum van Enschede. Het vervoermiddel waarmee we die middag op pad gaan is een electrische ‘loopfiets’. Hilariteit alom en iedereen kon, na een korte uitleg, als echte BlinQer diens lerend en aanpassingsvermogen in de praktijk brengen om hiermee goed en veilig vooruit te kunnen. De rit bracht ons, na een snelle lunch in Boekelo, bij de Grolsch brouwerij voor een rondleiding en aansluitend een proeverij. Volgens traditionele BlinQ gewoonte wordt de middag afgesloten met een borrel en bittergarnituur. De avond hebben we doorgebracht bij Holland Casino waar de één meer geluk had dan de ander.
Marco had in elk geval de JACKPOT: die middag is hij opa geworden van een prachtige kleindochter! Al met al weer een fantastische dag om met elkaar op terug te kijken.


Nieuws

27-11-2019

De kunst van het zakelijk tekenen

Dit schreef onze trainer Josette Lieste op haar LinkedIn pagina na onze training 'Zakelijk Tekenen op dinsdag 26 november bij het Van der Valk Hotel in Zwolle. 
Lees meer…
3-07-2019

Jaarlijkse BlinQdag in stijl

Op 27 juni stond de jaarlijkse BlinQ-dag op het programma. Deze dag was mooi voor hetgeen op de planning stond, voorzorgsmaatregelen ihkv hitteplan waren reeds getroffen.
Lees meer…
21-03-2019

Slippen in BlinQende 'botsautootjes'

Op een zonnige voorjaarsmiddag hebben alle BlinQers zich verzameld in Nijverdal. Omdat de meesten van ons als interimmers de nodige kilometers onder de banden door laten rollen en omdat veiligheid een belangrijk ding is, staat er vandaag een (anti-)slipcursus op het programma van de maandelijkse BlinQ Meeting. Na een lekker bakkie koffie met Twentse Krentewegge krijgen we uitleg de instructeur over de do’s en don’ts in een slipsituatie.
Lees meer…
Archief