HomeContact

De kunst van het zakelijk tekenen

27-11-2019 22:34 Dit schreef onze trainer Josette Lieste op haar LinkedIn pagina na onze training 'Zakelijk Tekenen op dinsdag 26 november bij het Van der Valk Hotel in Zwolle.

Gisteren zijn er weer twaalf tekenaars gecertificeerd, gefeliciteerd! Eén van de deelnemers van training in september was zo enthousiast, dat zij haar collega’s hier ook kennis mee wilde laten maken. Vandaar dat zij gisteren bij elkaar kwamen om de training Zakelijk Tekenen te volgen. Met veel humor maar ook momenten van stilte en pure concentratie hebben zij het certificaat in één middag behaald. Aan de hand van onze praktijkvoorbeelden aan de muur en een hand-out op de tafel, kwam de inspiratie snel op gang. Wat zou jij bijvoorbeeld tekenen bij de woorden ‘focus, zorginstelling of verandering?’ Daar hebben de deelnemers nu zeker een antwoord op. Leuk om te horen van een deelnemer: ‘het begint zo makkelijk dat iedereen mee kan komen, waardoor je vertrouwen krijgt om uiteindelijk je eigen plaat te maken.’

Nieuws

18-03-2020

Welkom Simon!

Officieus vanaf 1 maart en officieel vanaf 1 april (geen grapje) versterkt Simon Lankhuijzen onze gelederen. Simon is voor een groot aantal BlinQers een 'oude bekende'. Hij werkte namelijk ook bij Deloitte in het regionale team van DMS. Simon is met zijn kennis en ervaring bij diverse organisaties in het lokaal bestuur en de non profit breed inzetbaar en levert toegevoegde waarde op et gebied van Planning & Control en het ontwikkelen en optimaliseren van managementinfo.
Lees meer…
27-11-2019

De kunst van het zakelijk tekenen

De BlinQers volgden op 26 november 2019 de training 'Zakelijk Tekenen' gegeven door Josette Lieste van De Procespsecialisten. 
Lees meer…
3-07-2019

Jaarlijkse BlinQdag in stijl

Op 27 juni stond de jaarlijkse BlinQ-dag op het programma. Deze dag was mooi voor hetgeen op de planning stond, voorzorgsmaatregelen ihkv hitteplan waren reeds getroffen.
Lees meer…
Archief