HomeContact

Nieuws

Welkom Oude Nieuwe BlinQer

1-01-2019 14:41 Vanaf vandaag mogen we officieel onze 1e oude nieuwe BlinQer welkom heten! Otto is BlinQer vanaf de start van BlinQ en heeft medio 2012 besloten om bij zijn toenmalige opdrachtgever, de gemeente Zwolle, in vaste dienst te gaan. Na ruim 6,5 jaar, 2 kinderen en een afgestudeerde vrouw met vaste baan verder, is het tijd om zijn weg als zelfstandige te vervolgen en uiteraard weer als BlinQer. Otto kan zo de draad oppakken want hij start direct op een klus bij de gemeente Veenendaal. Welkom terug Otto!

Eindejaarsdiner 2018

19-12-2018 15:11 Vandaag sluiten we met alle BlinQers het jaar 2018 af. We kijken onder het genot van een heerlijke maaltijd terug op een prachtig jaar waarin we bij een keur aan opdrachtgevers heel veel mooie dingen hebben kunnen doen. Het is ook een moment van bezinning; wat zijn we toch gezegend met deze mooie groep mensen. Harde werkers met hart voor hun opdrachtgevers én elkaar. Zelfstandig maar niet alleen, dat is en blijft de kracht van BlinQ. Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen!
Lees meer

Wie Zoet is, krijgt BlinQers...

5-12-2018 14:33 Dozen vol met lekkernij, want wie zoet is krijgt BlinQers. En zoet zijn ze geweest het afgelopen jaar die collega's, relaties & opdrachtgevers van ons! Dus gingen alle BlinQers op pad om hen te voorzien van heerlijke Tony Chocolony Chocolade :-)

Lees meer

The Great Escape...

20-11-2018 14:58 Vandaag stond onze BlinQ bijeenkomst in het teken van Colombia, sigaren en drank. We waren te gast bij oud collega BlinQer Kees Brusche die in een oude school samen met zijn vrouw en een bevriend stel in zijn woonplaats Noord Sleen een Ecaperoom heeft gemaakt. Strijdend in 2 groepen, waarbij de ene groep wel en de andere niet op tijd wist te ontsnappen uit de handen van de mafia, hadden we weer een super gezellige middag met elkaar. Kees was de traditie van BlinQ niet vergeten en zorgde ter afsluiting voor Bier & Bitterballen :-) 


Lees meer

Afsluiting 2017

24-12-2017 13:56 Begin deze week hebben we op geheel eigen wijze met alle BlinQers 2017 afgesloten; een heerlijke wandeling op de Heerdense Hei, ontmoeting met de schaapsherder, samen de kudde naar stal brengen en uitleg krijgen over het ontstaan van de schaapskooi. Na de kou, warme Glüwein en aansluitend lekker eten met z'n allen.
Lees meer


Pagina 1 van 7

Nieuws

1-01-2019

Welkom Oude Nieuwe BlinQer

Vanaf vandaag mogen we officieel onze 1e oude nieuwe BlinQer welkom heten! Otto is BlinQer vanaf de start van BlinQ en heeft medio 2012 besloten om bij zijn toenmalige opdrachtgever, de gemeente Zwolle, in vaste dienst te gaan. Na ruim 6,5 jaar, 2 kinderen en een afgestudeerde vrouw met vaste baan verder, is het tijd om zijn weg als zelfstandige te vervolgen en uiteraard weer als BlinQer. Otto kan zo de draad oppakken want hij start direct op een klus bij de gemeente Veenendaal. Welkom terug Otto!
19-12-2018

Eindejaarsdiner 2018

Vandaag sluiten we met alle BlinQers het jaar 2018 af. We kijken onder het genot van een heerlijke maaltijd terug op een prachtig jaar waarin we bij een keur aan opdrachtgevers heel veel mooie dingen hebben kunnen doen. Het is ook een moment van bezinning; wat zijn we toch gezegend met deze mooie groep mensen. Harde werkers met hart voor hun opdrachtgevers én elkaar. Zelfstandig maar niet alleen, dat is en blijft de kracht van BlinQ. Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen!
Lees meer…
5-12-2018

Wie Zoet is, krijgt BlinQers...

Dozen vol met lekkernij, want wie zoet is krijgt BlinQers. En zoet zijn ze geweest het afgelopen jaar die collega's, relaties & opdrachtgevers van ons! Dus gingen alle BlinQers op pad om hen te voorzien van heerlijke Tony Chocolony Chocolade :-)
Lees meer…
Archief