HomeContact

Jan Badenhop

Eind 2008 ben ik na een dienstverband van 30 jaar bij Deloitte mijn eigen onderneming gestart. In al die jaren heb ik een brede ervaring opgedaan op het gebied van financiële dienstverlening, interim management en advisering over bedrijfsvoering. Mijn werkterrein heeft tot nu toe voornamelijk gelegen bij de overheid en not for profit organisaties.

Het zelfstandig ondernemerschap biedt veel voordelen maar de combinatie van opdrachten uitvoeren en acquisitie gaan niet altijd even goed samen is mijn ervaring. Daarom heb ik me in 2010 aangesloten bij BlinQ. BlinQ biedt mij de mogelijkheid om kennis en vaardigheden te delen met andere aangesloten zelfstandig ondernemende professionals. Dat wordt steeds meer de nieuwe manier van werken. Je bent minder kwetsbaar, opdrachten kunnen (bijna) altijd worden ingevuld en onze opdrachtgevers hebben de zekerheid dat zij ook voor vragen die meerdere deskundigheidsterreinen bestrijken goed bediend worden. Wij spelen door deze vorm van samenwerken elkaar als van nature de bal toe en hebben daardoor kans op meer en ook verschillende soorten opdrachten. 

Om goed te kunnen werken bij en voor de overheid vind ik gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen heel belangrijk. Een ander, niet minder belangrijk aspect is het loyaal uitvoeren van de door de politiek geformuleerde opdrachten. Loyaal betekent voor mij overigens ook kritisch meedenken in het zoeken naar de beste oplossing voor een uit te voeren opdracht. Mijn werkwijze kan worden omschreven als nuchter, betrokken en waar mogelijk met een vleugje humor.

Recente opdrachten:


oktober 2017 - heden Regionaal Servicepunt Jeugd IJsselland
Financieel Manager

maart 2015 - heden  Gemeente Zwolle
Adviseur Bedrijfsvoering Sociaal wijkteam

september 2016 - mei 2017 Gemeente Zwolle
Formatieonderzoek Team Vergunningen Algemeen

december 2016 - mei 2017  GBLT
Procesbegeleiding financiële aansluiting

oktober 2014 - oktober 2016  Gemeente Deventer
Projectleider TOP Declaratie

 

Typisch Jan

Adviseur bedrijfsvoering
Opstellen en (her)inrichten (product)begroting
Vereenvoudiging kostentoerekening
Excel specialist
Sociaal domein
Interim- en projectmanagement

Contactgegevens:
06 - 533 35 290
jbadenhop@nudan.org