HomeContact

BlinQende oplossingen

Als opdrachtgever wil je de beste oplossing voor je probleem. Een praktisch ingestelde professional met gedegen vakkennis en een bewezen staat van dienst. Onze BlinQers zijn zelfstandige specialisten, betrokken en met een eigentijdse visie op je vak. Stil voor stuk gewend om de handen uit de mouwen te steken. Geen ingewikkelde powerpoints of ‘mooie praatjes’, maar juist een praktisch advies, helder stappenplan en bovenal zelf de handen uit demouwen om de implementatie in goede banen te leiden. Waar nodig schakelen we de hulp in van andere BlinQers. Samen zijn we nu eenmaal sterker dan alleen.

Kwaliteiten / tussenkopje

Bij BlinQ weten alle parijen vooraf wat ze kunnen verwachten en ook krijgen. Geen 10 pagina’s tellende offerte vol met wat we allemaal niet doen, maar een paar A4-tjes met concreet dat wat we wèl doen.
Dat is wat je noemt een BlinQende oplossing!

Nieuws

1-01-2019

Welkom Oude Nieuwe BlinQer

Vanaf vandaag mogen we officieel onze 1e oude nieuwe BlinQer welkom heten! Otto is BlinQer vanaf de start van BlinQ en heeft medio 2012 besloten om bij zijn toenmalige opdrachtgever, de gemeente Zwolle, in vaste dienst te gaan. Na ruim 6,5 jaar, 2 kinderen en een afgestudeerde vrouw met vaste baan verder, is het tijd om zijn weg als zelfstandige te vervolgen en uiteraard weer als BlinQer. Otto kan zo de draad oppakken want hij start direct op een klus bij de gemeente Veenendaal. Welkom terug Otto!
19-12-2018

Eindejaarsdiner 2018

Vandaag sluiten we met alle BlinQers het jaar 2018 af. We kijken onder het genot van een heerlijke maaltijd terug op een prachtig jaar waarin we bij een keur aan opdrachtgevers heel veel mooie dingen hebben kunnen doen. Het is ook een moment van bezinning; wat zijn we toch gezegend met deze mooie groep mensen. Harde werkers met hart voor hun opdrachtgevers én elkaar. Zelfstandig maar niet alleen, dat is en blijft de kracht van BlinQ. Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen!
Lees meer…
5-12-2018

Wie Zoet is, krijgt BlinQers...

Dozen vol met lekkernij, want wie zoet is krijgt BlinQers. En zoet zijn ze geweest het afgelopen jaar die collega's, relaties & opdrachtgevers van ons! Dus gingen alle BlinQers op pad om hen te voorzien van heerlijke Tony Chocolony Chocolade :-)
Lees meer…
Archief